1 dag – 2 lande – 2 udstillinger – 2 1/2 dommer

I weekenden 1-2/7 vendte Anna og jeg ”snuderne” sydover for at deltage i klubudstilling i den tyske sheltieklub (1.SSCD e.v) og dernæst i international udstilling i Holland.
Turen derned var en langsommelig fornøjelse. Med ferietrafik og massevis af vejarbejde, i hvert fald afspærring til det, blev vores tur forlænget med 3 timer. Vi nåede frem sent aften til vores hotel, og gik trætte i seng.Søndag formiddag skulle vi til klubudstilling i den tyske sheltieklub. Den startede kl. 11.00, og heldigvis blev den afviklet lidt hurtigere end forventet.

Der var en venlig og imødekommende stemning, og højt humør hos udstillerne.

Vi blev bedømt af belgiske dommere, og resultatet var at Fighter fik V2 i championklasse med resCAC klub og VDH.

Chica blev V1 i championklasse og fik CAC klub og VDH.

BOB og BOS gik til 2 fine belgiske hunde.

Vi pakkede ned i lynfart, og drog afsted mod næste udstilling i Holland, der skulle starte kl. 17.30. De 2 udstillinger lå ca. 40 min. kørsel fra hinanden. Men vi havde ikke lige taget højde for, at vi ville ”blive deltagere” i Tour De France ”optoget”. Lige meget hvor vi kørte hen, var der afspærret pga. Tour De France, så panikken bredte sig. Kunne vi nå næste udstilling.?

Heldigvis ramte vi til sidst en motorvej, der kørte i retning af Holland, og vi nåede frem til udstillingen.Her måtte vi så erfare, at den dommer, vi var kørt for at udstille hos, desværre var blevet syg, så dommerbytte i sidste øjeblik. Og lidt ”kaos” med manglende nummer til Fighter, det dukkede dog op senere på aftenen.

Fighter måtte desværre se sig slået i championklasse, og blev V2.

Chica vandt championklasse over 2 andre championtæver. Og i finalen måtte Anna og Chica ud på en del løbeture, da dommeren havde lidt svært ved at beslutte, om det skulle være Chica eller den anden tæve, der skulle have CAC. Desværre gik CAC’et til den anden tæve, og Chica måtte nøjes med res.CAC og res.CACIB. Så vi mangler stadigvæk det sidste CAC for at hun kan blive hollandsk champion. Det skal nu nok komme 😉

Vi tog tilbage til hotellet, som var rigtig fint, fine værelser, specielt til hunde. Med parketgulve og i stueniveau, med udgang til haven. God service for hundeejere.

Turen hjemad på de tyske moterveje gik smertefrit, og jeg nåede til Fredericia Banegård 10 min. før mit tog skulle have kørt. Det var så ca. 20 minutter forsinket, og endte med kun at køre til Aarhus Banegård,hvor jeg måtte vente til næste tog. Så det endte med 1 times forsinkelse. 

Men endelig hjemme til en glad Anton.

Sikken weekend😉.  Det føltes som alt gik imod os. Men pyt, vi hyggede os

Her er Chica og jeg i championklasse.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Cassie.dk's blog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s